Vasatorps Trädgård
Bostäder

vasatorp-hustyp

2-planshus • 120 kvm

Detta är ett boende med många kvalitéer. Vill du få ett stort vardagsrum med härlig kontakt med trädgården eller uppleva direktkontakten mellan kökets matplats och vardagsrummet? Här finns båda möjligheterna. Utgångar till trädgårdens generösa uteplats från vardagsrum är också en stor tillgång.

Genomgående ljus och den öppna trappan tillsammans med en rumshöjd på 2.50 meter gör detta till ett ljust och tilltalande boende. En öppning i väggen mellan kök och vardagsrum är en extra finess.

Badrummet är rymligt och innehåller även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Behöver du ett extra sovrum eller arbetsrum kan vardagsrummet delas med ett utmärkt resultat.

Ovanvåningen innehåller tre sovrum, allrum med möjlighet till balkong och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Badrummet är bra placerat och det generösa föräldrasovrummet är avskilt från barnens sovrum.

Samtliga golv på bottenvåning har golvvärme, i alla våtutrymmen läggs klinkers på golven och i resten av huset ekparkett. Planlösningen är noga genomtänkt och öppen med stora ljusinsläpp från flera fönsterpartier.

Tomterna är vända i soligt väster- och söderläge och har plats för en stor uteplats och gräsmatta. Trädgårdsförråd ingår. Här finns även plats för ett eget växthus för dig med gröna fingrar.