Stångby
Bostäder

Hus 1-6

stangby-hustyp-a

2-planshus • 138 kvm • 5-6 rok • Garage och förråd

Ett snyggt, modernt och välplanerat hus i två plan med fasader i ljus puts. Inomhus möts du av en rymlig hall innan du kommer in i det mysiga köket. Fin kontakt uppstår mellan kök och vardagsrum, mycket tack vare en väggöppning med genomgående bänkskiva. På båda våningsplanen finns toalett, bottenvåningens med dusch och ovanvåningens med bad. Det finns dessutom bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober såväl uppe som nere.

Gemensamt för ovanplanets stora allrum och tre rejäla sovrum är att de har stora fönster, som ger härligt ljus och gör rummen vackra med fin utsikt över området. En groventré till tvättstugan gör vardagen lite enklare med utgång direkt mot uppställningsplats för bil samt garage.

Hustyp 7-15

stangby-hustyp-b

2-planshus • 130 kvm • 5-6 rok • Carport och förråd

Ett modernt och praktiskt boende, med bra ytor för hela familjen. Arkitekturen präglas av rejäla och vackra tegelytor med fina ljusinsläpp. Planlösningen är öppen, det möts du av redan i entrén – här får du direkt kontakt med både matplats och vardagsrum. Inom husets 130 kvadratmeter ryms bland annat tre stora sovrum och ett inbjudande allrum med burspråk. Det finns toaletter på båda våningsplanen, den ena med dusch och den andra med bad.

Såväl uppe som nere finns bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Den praktiska groventrén med tvättutrymmen, leder ut till en lättskött trädgård. Tomten är med andra ord väl anpassad för lata sommardagar. Att huset har flera utgångar bidrar också till att man kan vara ute mer och flytta sig efter solens läge. Bilen parkeras i carporten, som ligger i direkt anslutning till ett praktiskt trädgårdsförråd.