Brf Smedens Lycka 1
Område & läge

Landskrona erbjuder ett rikt kulturliv med museer och konsthallar med varierade teman samt en teater med ett omväxlande program. Staden har flertalet parker och fina golfbanor.

Givetvis finns här flera barnvänliga badstränder för härliga sommardopp. I närheten av bostadsområdet finns flera alternativ när det gäller förskolor och skolor.

Förbindelserna till och från Landskrona är mycket bra – både Pågatågen och Öresundstågen avgår här ifrån och på ett par minuter är du ute på E6:an mot Helsingborg eller Malmö.

Du har gångavstånd till Strandvägen och havet, vidare till den lilla fiske- och fritidshamnen Lindshamn samt det charmiga fiskeläget Borstahusen. I Borstahusen finns ett trevligt utbud av restauranger, konst, badstränder, fritidsområden och golfbanor med fascinerande utsikt över sundet.

Här kan du njut av att sitta vid strandkanten och se ut över Öresund, Ven och norra Själland. En klar dag syns både Köpenhamn och Öresundsbron tydligt. För den som vill ta en båttur så ligger Ven endast en 30-minuters båtresa från Landskrona.

smedenslycka-sitplan