Brf Smedens Lycka 1
Bostäder

Bekvämt boende i ett plan

smedenslycka-bildspel3

Bostadsrätt • 90 kvm

I den ljusa, genomgående entrén möts man av ett stilrent klinkergolv och ett perfekt utrymme att hänga av sig ytterkläderna i.

De vitmålade väggarna och mattlackade ekparketten är genomgående för kök, vardagsrum och sovrum vilket ger ett stilrent och gediget intryck.

Bostadens hjärta, dvs. köket, levereras även det av Vedum och har i standardutförandet en slät, vit, tidlös lucka. Mellan bänkskivan och väggskåpen sitter kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kvalitetsmaskiner från Electrolux. Från köket når man den separata tvättstugan med torktumlare och tvättmaskin. Tvättstugan har vitmålade väggar och ett klinkergolv med klinkersockel, precis som den separata toaletten. Wc/dusch är helkaklade och utrustade med inredning från svensktillverkade Vedum.

Mellan kök och vardagsrum bildas en vinkel som ger en skyddad uteplats med direkt utgång från både kök och vardagsrum. Här finns en mysig altan med trätrall, och även ett friliggande förråd på ca 7 kvm.

På baksidan har alla bostäderna möjlighet att parkera två bilar på den stenlagde uppfarten.

Bostaden har låga driftskostnader och värms upp med vattenburen fjärrvärme. Götenehus energieffektiva byggsystem gör att husen ligger långt under de nationella kraven på energiförbrukning.

smedenslycka-bildspel2