Rydebäck
Bostäder

Hus 1-6

rydeback2-radhus-2

1½-planshus • 5 rum och kök • 156 kvm

I området intill Sandövägen kommer vi att bygga de stilfulla radhusen i två kvarter. Boytan är 156 kvm och varje hus har ett praktiskt inbyggt garage om 19,9 kvm. Det norra kvarteret består av sex hus och det södra av fyra hus. Samtliga hus har lättskötta tomter i härligt soligt söder och västerläge.

Planlösningen är ljus, välplanerad och uppfyller familjens alla behov och önskemål på förvaring och utrymmen. Husen är generöst rymliga med stora vardagsrum, tre sovrum och fint allrum på ovanvåningen – perfekt för fredagsmyset med familjen vid teven eller sällskapskvällar med vännerna.

Husen har en välkomnande entrégård där garagets utbyggnad ger en skyddad uteplats. Fasader av vackert rött tegel med inslag av laserad träpanel ger en klassisk fasad som alltid känns modern. Balkong på entrésidan gör huset levande. En plats för solstolen eller en skön läsfåtölj.

Trädgården är behagligt lättskött. Här finns tid och plats att njuta av solen och att umgås med familj och vänner. Bakom tomterna finns en gångstig så det är lätt för barnen att leka och springa ut till den angränsande parken.