Brf Norreholms Lycka
Bostäder

Hus 1-15

norreholmslycka-hus1-15

Tvåplanshus • 110 kvm • 5 rok

Detta hemtrevliga hus har många möjligheter. Det är enkelt att umgås med vänner, laga mat tillsammans, pyssla och läsa läxor med barnen.

Den genomgående entrén är utrustat med ett tåligt klinkergolv som tål alla väderlekar. Husets samtliga väggar är vitmålade och vi har valt ekparkett till golven i både vardagsrum, kök och sovrum, vilket ger ett stilrent och gediget intryck.

Det rymliga köket har gott om arbetsytor och förvaring i kökets många lådor och skåp. Praktiska stänkskydd av kakel sitter mellan bänkskiva och väggskåp, och alla vitvaror är av kvalitet och kommer från Electrolux.

I direkt anslutning till köket ligger det stora vardagsrummet där du har direkt utgång till trädgården och uteplatsen med trätrall och ett förråd på ca 5 kvm. Från köket är det även nära till helkaklat wc/dusch/tvätt, även det utrustat med inredning från Vedum.

Mitt i huset leder en vacker trappa upp till övervåningen med en rymligt wc/dusch där du kan välja till badkar om du så önskar. Här finns tre sovrum och ett allrum med möjlighet till ett fjärde sovrum.

Bostaden värms upp med vattenburet system med golvvärme på nedre plan och radiatorer på övre plan. Götenehus energieffektiva byggsystem gör att husen har låga driftskostnader och ligger långt under de nationella kraven på energiförbrukning.

 

Hus 16-21

norreholmslycka-hus16-21

Enplanshus • 90 kvm • 3 rok

I detta bekväma hus möts man av en ljus, genomgående entré med ett stilrent klinkergolv och praktiskt utrymme för ytterkläder och skor.

Bostadens hjärta – det vill säga köket – inreds med svensktillverkade skåp och luckor från Vedum och har i standardutförandet en slät, vit, tidlös lucka. Över bänkskivan sitter ett stänkskydd av kakel och alla vitvaror håller hög kvalitet och levereras av Electrolux. Kök, vardagsrum och sovrum har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett, vilket ger ett stilrent och gediget intryck.

Från köket når man den separata tvättstugan med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har vitmålade väggar och ett praktiskt klinkergolv med klinkersockel, precis som den separata toaletten. Wc/dusch är helkaklade och utrustade med inredning från Vedum.

Mellan kök och vardagsrum bildas en vinkel som ger en skyddad uteplats med direkt utgång från både kök och vardagsrum. Baksidan har en altan med trätrall och en liten trädgård. Varje hus har även ett förråd på ca 5 kvm.

Bostaden har låga driftskostnader och värms upp med vattenburen golvvärme. Götenehus energief­fektiva byggsystem gör att husen ligger långt under de nationella kraven på energiförbrukning.