Brf Norreholms Lycka
Aktuellt

Juni 2018

Äntligen är projektet Norreholms Lycka färdigställt och de sista kunderna har tillträtt sina nya bostäder. Vi önskar alla lycka till i framtiden!

 


26 februari 2018

I mitten av februari var det äntligen dags för de första att flytta in i sina hus. Det var full fart på gatan med flyttlass och bilar och glada människor.

norreholmslycka-aktuellt-180226a

Alla husen är så fina, var och en på sitt vis. Framför allt i husets hjärta – köket – har det funnits stora möjligheter att göra val som satt en egen prägel på bostaden. Köken har blivit både stilrena, lantliga och färgglada energikickar.

norreholmslycka-aktuellt-180226b

norreholmslycka-aktuellt-180226c

norreholmslycka-aktuellt-180226d

Varmt välkomna alla nyinflyttade till Norreholms Lyckas bostadsrättsförening!

 


1 februari 2018

norreholmslycka-aktuellt-180201

De sista dagarna i januari var det slutbesiktning i Brf Norreholms Lycka i Södra Sandby.

De blivande bostadsrättsägarna var inbjudna att närvara vid besiktningen som gick väldigt bra. Här har vi några förväntansfulla kunder.

Snart är det slut på väntan på den nya bostaden och dags för inflyttning!

 


 

15 november 2017

norreholmslycka-aktuellt-171115

Idag hade vi byggplatsvisning av Brf Norreholms Lycka för dem som ska bo i tvåplanshusen. Det var ett glatt gäng som kom på besök. Alla tyckte att det kommer att bli fint och flera sade att rummen ser större ut i verkligheten än på ritningen.

Det finns en del arbete kvar som till exempel att montera badrumsinredning, taklister, eluttag osv, men allt följer tidplanen så i början på nästa år är det dags för inflyttning!

 


 9 november 2017

norreholmslycka-aktuellt-171109

På Norreholms Lycka i Södra Sandby har snart är alla husen levererats från vår fabrik i Götene. De tre sista husen beräknas komma på plats i början av november.

Just nu jobbas det för fullt i alla husen med de alla olika momenten. Mer än hälften av tvåplanshusen har badrummen kaklats och i nästa vecka kommer vi att börja lägga trätrall på altanerna. I de andra husen dras det el och snart är alla väggar gipsade på båda sidorna.

Utomhus har planteringen av häcken påbörjats.

Den 15 november är det byggplatsvisning för de som ska flytta in i tvåplanshusen. Varmt välkomna säger vi till de nya ägarna!

 


27 september 2017

norreholmslycka-aktuellt-170927a

norreholmslycka-aktuellt-170927c

Byggnationen av Brf Norreholms Lycka flyter på enligt tidplanen.

Just nu dras det rör för elkablar och VVS rör för fullt i de första husen. Reglar till innerväggar är på plats och ska så småningom gipsas.

Arbetet med enplanshusen är påbörjat i och med att plattorna håller på att gjutas.

norreholmslycka-aktuellt-170927b

 


2 juni 2017

norreholmslycka-aktuellt-170602

Lekplats för barnen

Alldeles bredvid vårt område byggs det nu en lekplats, perfekt för de barnfamiljer som flyttar hit!

 


11 maj 2017

norreholmslycka-aktuellt-170511

Bodar på plats

Äntligen börjar det bli vår och lite varmare i luften, naturen börjar åter vakna till liv med blommor och annat grönt Solen skiner och vi har en blå himmel. Nu kan man se att bygget har dragit igång då en del av förråden är på plats. Från vår egna fabrik i Götene kommer de första husen i månadsskiftet maj/juni.

Observera!
Vi vill åter påminna dig om att det inte är tillåtet att besöka arbetsplatsen på egen hand. På en byggarbetsplats finns det många risker och faror såsom stora fordon och maskiner, tunga lyft, gropar och schakt.

 


20 april 2017

norreholmslycka-aktuellt-170420

Informationsmöte

i det lokala ”byahuset” hos nyöppnade Linnérs Mat hölls på torsdagskvällen informationsmöte om byggstarten och vad som händer med projektet härnäst. Arbetena på byggplatsen har nu påbörjats och förberedelserna för husmontage är igång.

Medverkade på mötet gjorde även mäklarna Våningen och Villan och Sparbanken Skåne. Det bjöds även på fika och tid för frågor.

 


8 mars 2017

Vi går mot byggstart

Vi har nu passerat antalet försäljningar för att byggstarta Norreholms Lycka. Arbetena beräknas kunna börja inom kort och första husleverans beräknas ske i maj månad.

Intresset är fortfarande mycket stort och försäljningen av resterande pågår.

Inom kort kommer vi att bjuda in till en informationsträff där vi kan informera mer om hur processen fortsätter och vad som händer härnäst.

 


17 januari 2017

norreholmslycka-aktuellt-170117

Tomterna

Så här ser tomterna ut i dag. Det ser kanske inte så spännande ut just nu, men med färdigbyggda hus och anlagda trädgårdar kommer det att bli ett mycket trevligt bostadsområde!

 


9 januari 2017

norreholmslycka-aktuellt-170109

Öppet hus

Det blev ett lyckat Öppet Hus den 9 januari i Södra Sandby hos Sparbanken Skåne. Många kunder som tecknat sig för hus kom och hälsade på och ställde frågor och kikade i de nya tillvalsbroschyrerna. Det dök även upp nya intressenter – jätteroligt tycker vi så klart! – och vi hade folk i lokalen hela tiden.

Tack till Therese Brandell och Åsa Carlsson, mäklarna från Våningen & Villan samt till  Kristin Persson och Ivana Milosevics från Sparbanken Skåne i Södra Sandby för detta arrangemang.

 


25 november 2016

norreholmslycka-aktuellt-161124

Säljstart!

Tisdagen den 22 november startade vi försäljningen av Brf Norreholms Lycka i Södra Sandby. Det var ett stort intresse för dessa bostadsrätter.

Många intresseanmälningar har lämnats in. På mötet närvarade representanter från Götenehus och mäklarna samt Sparbanken Skåne som presenterade sig och erbjöd sina tjänster – naturligtvis med specialerbjudande till blivande kunder.

Sedan säljstarten har ett flertal bostäder reserverats, men än finns det möjlighet för den som vill bo här. Kontakta vår mäklare  Therése Brandell på tel 0705-11 13 06 eller e-post therese.brandell@vaningen.se.