Brf Ekan
Bostäder

ekan-bildspel-1

Lägenheter i 3 plan • 107 kvm • Förråd och parkeringsplats

Lägenheterna byggs i tre väldisponerade plan med ljusa och luftiga sällskapsytor med gott om förvaringsmöjligheter. Husen är även utrustade med separata värmepumpar och miljöanpassade materialval som standard, allt för att skapa ett energieffektivt boende med låga driftskostnader.

Entréplan

På entréplanet möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter samt trivsamma öppna ytor. Det intilliggande köket är rymligt och välutrustat med hög standard samt en ljus och trivsam matplats intill. På entréplanet återfinns även husets öppna och luftiga vardagsrum (som kan byggas om till ett extra sovrum) samt ett helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch, handfat samt förvaring. Vardagsrummet är lätt att inreda och har stora fönsterpartier med skjutdörrar som tillåter ett härligt ljusinsläpp till husets hela entréplan. Genom vardagsrummets skjutdörrar tar du dig direkt ut till din privata terrass med plats för utemöbler och grill samt till den gemensamma trädgården.

Mellanplan

Husets andra plan är välplanerat med två ljusa och rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin med torkfunktion. Även detta plan har gott om förvaringsmöjligheter och sovrummen har plats för sängbord och skrivbord.

Överplan

Husets tredjeplan erbjuder fri takhöjd och kan nyttjas som sovrum, sällskapsrum eller ateljé. På tredje planet återfinns även en stor takterrass om 13,5 kvm med oslagbar havsutsikt och kvällssol. Här kan långa härliga sommarmiddagar och luncher avnjutas.

Övrigt

Till varje bostad hör en parkeringsplats per lägenhet samt förråd. Kompletteringsbyggnad med en lägenhet och lägenhetsförråd.