Järnbrott
Inredningsval

personliga-val-gotenehus

Sätt din prägel på huset

När du köper ett hus från Götenehus känner du redan när du kliver över tröskeln att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset.

Det första dina fötter möter i hallen eller groventrén är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och eftersom golvvärme är standard i nedre planet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med äkta ekparkett – ett vackert, nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du bland annat hittar glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluft samt diskmaskin.

Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Men för att du ska kunna sätta din prägel på ditt boende handplockar vi även ett brett sortiment av inredningar, utrustningar och material att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg.

För att du skall kunna sätta din alldeles egna prägel på interiören så finns det möjlighet att välja några alternativa planlösningar. Till exempel kan allrummet på andra våningen göras större, vindsvåningen kan inredas med extra sovrum och för den som har svårt med trapporna kan ytterligare sovrum inredas på bottenvåningen.

Det här är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke!