Brf Utgårdens Lycka
Område & läge

På fina Holmängen finns allt man kan önska sig: närheten till staden och sköna promenader utmed vattnet, två mataffärer och andra butiker i området och bra kommunikationer!

Det nya bostadsområdet Holmängs Hage växer fram i anslutning till det redan befintliga och mycket omtyckta lägenhets- och radhusområdet. Det unika för ett helt nytt bostadsområde är att du hittar Vänerns strand och centrum inom gång- och cykelavstånd.

utgardenslycka-sitplan-ny2

 

Flytta hit

Vänersborg är regionhuvudstaden vid Vänerns sydspets. Staden grundades redan 1641 och idag erbjuder Vänersborg en rik historia såväl som vackra omgivningar.

De som flyttar hit säger att de uppskattar närheten till natur och vatten, två värden som man försöker förädla när nya bostadsområden planeras. Här kan du ta en kajaktur, bada eller fiska ute på sjön och på land finns intressanta museer, golfbanor samt vackra vandrings- och cykelleder.

Med sina 38.000 invånare har Vänersborg kvar sin småstadscharm, men erbjuder ett utbud av kultur, föreningsliv och restauranger som gör att du inte behöver sakna något.

De senaste åren har fler och fler upptäckt att Vänersborg är ett trevligt ställe att bo och verka i. De snabba förbindelserna till Göteborg är bara en anledning. Det finns mycket att uppleva i kommunens musik-, kultur- och idrottsutbud. Kulturlivet myllrar, mycket tack vare ett aktivt föreningsliv, påhittiga arrangörer och kreativa samarbeten.

Upptäck Vänersborg – du också!