Brf Utgårdens Lycka
Inredningsval

personliga-val-gotenehus

Sätt din prägel på lägenheten

När du köper en bostad från Götenehus vet du redan från början att standarden är genomgående hög på alla ytor i lägenheten.

Det första dina fötter möter i hallen är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Bostadens torra golvytor läggs med äkta ekparkett, ett vackert och nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du hittar induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, mikro samt diskmaskin.

Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa harmoni och helhet. Men för att du ska kunna sätta din prägel på bostaden har vi även handplockat ett stort sortiment av inredningar, material, utrustningar och färger att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg. Kort sagt bryr vi oss in i minsta detalj för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela bostaden. Det är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke.