Brf Utgårdens Lycka
Aktuellt

11 december 2018

I dag flyttade de sista kunderna in i radhusen i Brf Utgårdens Lycka. Glada och förväntansfulla kunder kan nu se fram emot att fira den första julen i sin alldeles nya bostad!

Vi önskar er alla stort lycka till!

 


4 oktober 2018

Nu har vi haft inflyttning i husen i etapp 1! Det var många förväntansfulla kunder som för första gången fick låsa upp sin dörr och kliva in i sin helt nya bostad.

När ljusstakarna hamnar på plats i fönstren ser man att hemmen börjar ta form!

 


29 augusti 2018

Nu börjar det närma sig inflyttning av etapp 1 på Utgårdens Lycka. Vecka 38 är det slutbesiktningar och under vecka 39 flyttar de första bostadsrättsägarna in i sina nya lägenheter.

Granskning och färdigställande av inredningsval i etapp 1 är i full gång. Husen målas en andra gång för att få sitt rätt utseende och på innergården börjar nu även miljöhus och förråd att ta form.

 


24 maj 2018

Denna trevliga och varma dag var det dags för byggplatsvisning för våra kunder. Tillfälle gavs att se bostäderna invändigt och samtidigt mingla med nya grannar!

 


12 april 2018

I måndags och tisdags levererades stommarna till de första radhusen till byggplatsen. Huskropparna restes snabbt och smidigt och man får nu en bra känsla för hur området kommer att te sig när det står klart.

Plattorna för de sista radhusen är gjutna och dessa levereras om ett par veckor.

utgardenslycka-aktuellt-180412a

utgardenslycka-aktuellt-180412b

utgardenslycka-aktuellt-180412c

 


6 februari 2018

utgardenslycka-aktuellt-180201b

I månadsskiftet kom den första leveransen från vår husfabrik i Götene och stommarna till hus 1 och 2 restes snabbt och effektivt.

Därmed är de första fyra lägenheterna på plats!

 


17 november 2017

utgardenslycka-aktuellt-171116

I veckan satte vi skopan i marken och arbetet med att gräva för ledningar etc. är därmed påbörjat.

Samtliga kunder har nu även haft sina möten med vår kundansvarige och gjort alla sina val gällande inredning i sina nya bostäder!

 


25 oktober 2017

utgardenslycka-aktuellt-171026

Första spadtaget!

I stadigt hällregn togs idag det första spadtaget för Brf Utgårdens Lycka på Holmängs Hage. Kommunalrådet Marie Dahlin höll i spaden tillsammans med två bostadsrättsköpare, Anya och Rolf Andersson, samt David Järevik som är projektutvecklare på Götenehus.

David Järevik visade och beskrev projektets bostäder och kvarterets utformning. Marie Dahlin delgav hur Vänersborgs kommun ska utvecklas med hjälp av nybyggnation. Avslutningsvis utbringades en skål för att byggnationen av Brf Utgårdens Lycka nu sätter fart.

 


 

11 oktober 2017

utgardenslycka-aktuellt-171011a

Byggstartsmöte

Samtliga bostadsrättsköpare var på plats på byggstartsmötet nyligen när projektutvecklare David Järevik presenterade byggstarten av Brf Utgårdens Lycka. Med på mötet var också projektledare och kundansvariga marknadsassistenter från Götenehus samt mäklare från Svensk Fastighetsförmedling som tillsammans berättade om hur projektet fortskrider.

Efter ett kort gemensamt mingel mellan blivande grannar på Quality Hotel Vänersborg samlades man för presentation och frågestund. Stämningen var god och frågetecken rätades ut. Den mest glädjande nyheten för radhusköparna var att Götenehus planerar att tidigarelägga inflyttningen i radhusen från början av 2019 till slutet av 2018!

utgardenslycka-aktuellt-171011b

Här på ängen kommer det att byggas 18 lägenheter och sex radhus. Vi har ställt upp två flaggor där husen kommer placeras.

 


28 mars 2017

utgardenslycka-aktuellt-170327

Säljstart

Igår var det säljstart av Brf Utgårdens Lycka. Lokalen var fullsatt med ca 85 personer närvarande och det blev en härligt stämning med både intressant information och mingel med förtäring efteråt.

David Järevik och Lars Bonander från Götenehus skötte presentationen och svarade på frågor. Svante, Lotta och Tina från Svensk Fastighetsförmedling samt Marie och Helena från Handelsbanken medverkade också.

 


17 mars 2017

utgardenslycka-aktuellt-170317

Flaggan är hissad!

Nu är flaggorna hissade på området Utgårdens Lycka. Snart är det dags för säljstart – den 27 mars!