stockvik-modernt-gotenehus

Götenehus
Stockvik

Karaktäristisk funkis med marin känsla

Entrén på bottenplan skyddas av balkongen och innanför finns ett gemensamt allrum med hörnfönster som får dagsljuset att flöda in. På detta plan finns två sovrum, en klädkammare och ett klädvårdsrum som också kan nås utifrån via groventrén. Här nere finns också ett stort förråd med plats för säsongskläder och ett badrum där det finns plats att installera en bastu eller hörnbadkar. På övre plan ligger kök, matplats och vardagsrum integrerade i en öppen planlösning. Det sluttande pulpettaket skapar rymd och de stora hörnfönstren släpper in dagsljuset. Köket har ett runt fönster ovanför diskbänken. Från matplatsen går en dörr ut till den lilla balkongen som blir en lugn och vindskyddad plats. Här uppe finns också ett mindre sovrum, en toalett med dusch och ett större sovrum med egen klädkammare.

Planritningar

Fasader

stockvik-fasader-sluttningshus-gotenehus