solvik-modernt-gotenehus

Götenehus
Solvik

Personlig funkiskaraktär med puts och trä

Den skyddade entrén är extra välkomnande i det här moderna sluttningshuset tack vare det höga, resta taket i hallen. Här blickar man in mot ett luftigt kök med köksudde och matplats. I huvuddelen av huset finns ett rymligt och ljust vardagsrum med stora glaspartier att samlas i samt ett arbetsrum eller gästrum. Här nere finns även det ljusa föräldrasovrummet med klädkammare och nära anslutning till toaletten med dusch. Sluttningsvåningen kan fungera som en avskild barn- eller ungdomsavdelning. De tre sovrummen har direktkontakt både med allrummet och terrassen som ligger under balkongen. Det väl tilltagna badrummet ligger vägg i vägg med tvätt och klädkammare som även kan nås via groventrén

Planritningar

Fasader

solvik-fasader-sluttningshus-gotenehus