salto-modernt-gotenehus

Götenehus
Saltö

Spännande arkitektur med entré från gaveln

Detta hus har sluttande tak i olika nivåer vilket ger ett karaktäristiskt utseende. På nedre plan finns en genomgående hall som på andra gaveln har dörr ut mot trädgården. Hallen integreras i den öppna och ljusa planlösningen mellan det stora vardagsrummet och köket med matplats. På andra sidan hallen finns ett gästrum, ett arbetsrum och en toalett. Från entrén nås klädvårdsrummet som också kan nås utifrån via groventrén som även har en separat tvättdel. På övre plan finns ett gemensamt allrum med imponerande takhöjd och flera takfönster som släpper in dagsljuset. Här finns också två mindre sovrum, ett badrum och ett större sovrum med fransk balkong och egen klädkammare med fönster.

Planritningar

Fasader

salto-fasader-1-5-planshus-gotenehus