djuro-klassiskt-gotenehus

Götenehus
Djurö

Klassisk stil med inspiration från södra Sverige

Fasaden smyckas av flera spröjsade fönster. I entrén finns en bjälklagsöppning som ger fri sikt till övre plan och släpper in ljus genom två takfönster. På nedre plan finns ett stort vardagsrum med matsal och flera dörrar ut mot trädgården. Intill ligger det stora köket med matplats och ingång till klädvårdsrummet som också kan nås utifrån via groventrén.

På andra sidan hallen ligger en toalett med dusch och ett arbetsrum med dörr ut mot trädgården.

På övre plan under det snedställda taket ligger ett stort gemensamt allrum med takfönster som ger ljus ner till hallen som har en takhöjd på 2,7 meter. Här finns också två mindre sovrum och ett större sovrum med badrum intill.

Ta en titt i ett Djurö här!

Planritningar

Fasader

djuro-fasader-1-5-planshus-gotenehus