bjorko-new-england-gotenehus

Götenehus
Björkö

Klassiskt och ståtligt i New England-stil

Entrén ligger under tak mitt på framsidan och innanför den finns en rymlig hall och toalett med dusch. Här nere ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning längs hela baksidan och ena gaveln. Stora fönsterpartier och en pardörr ut mot trädgården på baksidan släpper in dagsljuset och skapar rymd. Om så önskas kan rummet delas av för att få ett rum för gäster, arbete eller hobbyaktiviteter. Från köket nås klädvårdsrummet som också kan nås utifrån via groventrén. På övre plan ligger ett gemensamt allrum med fullhöjd i tak. Här finns också två mindre sovrum varav ett har takkupa. Badrum och dress har också egna takkupor som skapar ljus och rymd i båda rummen. Entréplanet har en takhöjd på 2,7 meter.

Planritningar

Fasader

bjorko-fasader-1-5-planshus-gotenehus