gotenehus-standardutrustning

Vår höga standard

Vi tycker att det är viktigt med detaljer. Därför har vi mycket omsorgsfullt handplockat ett högklassigt sortiment som alltid ingår som standard i våra styckehus. Alla produkter kommer från välkända leverantörer, med hög kvalitet och modern design som motsvarar dina högt ställda krav på boende och komfort. Bland annat ingår kök- och badrumsinredning från Vedum, vitvaror från Electrolux och Husqvarna, fönsterbänkar i Kinnekullekalksten och 15 millimeters ekparkett i alla ”torra” rum.

Det är detaljerna som skapar kvaliteten

För att du ska känna att alla delar av ditt hus tillsammans formar en genomtänkt helhet har vi delat upp inredningsvalen i två stilarter – en klassisk och en modern.

Om ditt hus är av modern karaktär lämpar sig exempelvis ett kök med vitmålade släta luckor och rostfria handtag, medan luckor med speglar och skålhandtag passar bättre i ett klassiskt hus. Detsamma gäller invändiga dörrar och trappräcken. I våra klassiska hus rekommenderar vi spegeldörrar i allmogestil och vitmålade trappräcken i trä. Våra moderna hus däremot gör sig bäst med släta, vita dörrar och ett trappräcke av rostfria spjälor med överliggare i ek. Inredningsdetaljerna skapar en fin helhetskänsla i ert hem, och är en naturlig del av vår inbyggda omtanke.

Vill du läsa mer om vad som ingår i en villa från Götenehus kan du ladda ner våra broschyrer:

standardutrustning-2016

 

Genomtänkt in i minsta detalj

Andra viktiga detaljer i vårt kvalitetstänkande är till exempel alla våra stommar som är tillverkade av svenskt trä. Det är gran i takstolar, väggar och golv. Vi har ett eget plåtslageri, vilket garanterar perfekt anpassade fönsterplåtar som inte släpper in fukt. Våra fönsterlösningar är testade i en vindtunnel för att säkert hålla tätt. Vi har också haft turen att många av våra medarbetare har varit med oss under en lång rad år och har idag en imponerande erfarenhet av att bygga hus.

Vårt mål

Vårt mål är att göra alla val så lätta som möjligt för dig och ge dig utrymme att i lugn och ro ägna dig åt alla andra roliga delar i husbygget. Ett hus blir nämligen inte bättre än sina inbyggda detaljer – och vi tänker på allt åt dig!