mitt-i-livet

Kunder berättar: Mitt i livet

Vi har intervjuat familjen Gustafsson som byggt hus med Götenehus för andra gången. Vad var det som gjorde att de valde oss igen?

 

Familjen Gustafsson består av Tobias och Maria samt barnen Hugo, 10, och Moa, 7 i sitt andra Götenehus som de byggt i Lidköpings kommun.

Varför valde ni att bygga med Götenehus igen?

– Att vi valde Götenehus ännu en gång var naturligt eftersom vi var jättenöjda med vårt förra Götenehus. Vi jämförde Götenehus med flera andra hustillverkare men ingen kunde möta upp kombinationen av service, standard och pris. Vi fick väldigt professionell arkitekthjälp för att anpassa huset efter våra behov och önskemål och standarden är hög, vilket gjorde att tillvalen blev få. Priset mötte vår kalkyl och då blev valet enkelt.

Har alla familjemedlemmar haft specifika önskemål? Vad blir annorlunda i det nya huset?

– Vårt förra Götenehus var ett modifierat Saltö, ett stilrent 1,5-plans hus med öppen planlösning i funkisstil. Hus och garage var dessutom sammanbyggda. Vårt nya Götenehus är mer klassiskt och ett 1-plans hus som är något mer anpassat för en barnfamilj. Barnen har en egen avdelning som går att stänga till och de har fått ett perfekt tillhåll att umgås med kompisar i.

Fungerar huset som ni tänkt er?

– Vi kände redan efter en månad att huset är fantastiskt och enkelt att leva i. Alla i familjen har fått sina önskemål uppfyllda. Det känns givetvis kanon och underlättar vår vardag. Nu ser vi fram emot att få ordning på altanen och i trädgården, som är de delar vi har kvar.