Ett enkelt köp

När du väljer ett projekthus från Götenehus gör du ett smart val. Ett köp från oss innebär att du får ett nybyggt hus lika enkelt som du köper ett begagnat.

Det är vi som har hela ansvaret för byggnationen och du behöver bara tänka på eventuella personliga val!

24 projekt matchade din sökning.

Götenehus planerar att bygga 18 bostadsrätter i Backa säteri i den södra delen av Nödinge.

Bostadsrätterna kommer att byggas som radhus och bestå av 4 rum och kök på 110 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Nödinge ligger i Ale kommun med korta restider till Göteborg C. Det tar endast 15 minuter med pendeltåget och dessutom är den nya motorvägen in till Göteborgs centrum klar. Inom gångavstånd finns det både golfbana, alla typer av skolor och det mycket expansiva Ale Torg med dess breda utbud. Här kommer du att trivas!

Ta tillfället i akt och anmäl ditt intresse till...

I det attraktiva Ormbacka i södra delen av Järfälla planerar Götenehus att bygga 24 kedjehus om ca 140 m².

Järfälla är en blomstrande kommun med ett stort utbud av affärer och restauranger. Du har nära till Kallhäll, Jakobsberg och Barkarby Handelsplats där du bland annat hittar IKEA och en outletby med många märkesbutiker.

Här bor du både nära naturen och staden. Med gångavstånd till rekreationsområde och golfbana och cykelavstånd till Mälarens strand kan det inte bli mycket bättre. Vill du in till stadens puls finns pendeltåget bara 6 minuters cykelväg bort.

Vill du...

I Åkarp, en liten gemytlig ort i Öresundsregionen, planerar vi att bygga sexton enplans atriumhus i bostadsrättsform. Husen kommer att finnas i två storlekar – 11 hus på 112 kvm (4 rok) samt 5 hus på 127 kvm (5 rok). Preliminärt kommer priset att börja på ca 2.3 mkr för de mindre husen med en avgift på ca 5.000 kr/mån.

”Ett atriumhus är en trelängad byggnad med en sluten innergård. Det gör att ljuset tas till vara och sprids till hela huset.”

Säljstart beräknas ske under januari 2015. Vill du vara säker på att få chansen att välja hus? Anmäl ditt intresse...

Vi planerar att bygga 14 fristående hus med miljö- och energiriktiga konstruktioner i området Askeslätt vid Rådaåsens fot. Det kommer att bli tre enplanshus på ca 116 kvm och elva tvåplanshus på ca 121 kvm. Planerad byggstart våren 2015 med första inflyttning under hösten/vintern 2015.

Som boende i ett nytt hus på Askeslätt kan du glädjas åt att ha både Vänerns vackra stränder och staden på nära håll. Gång- och cykelvägar letar sig från kvarterens hörn ut mot de omgivande grönområ­dena och vidare in mot staden med restauranger och affärsliv. Kvarterets utformning bygger på visionen...

På grönskande och trivsamma Västervång beläget i norra delen av Trelleborgs charmiga kvarter uppför vi nu den sista etappen om fem st. friliggande hus i ett modernt formspråk. Husens varierade färgsättning och form kommer att bidra till en unik och levande miljö som integreras med den befintliga bebyggelsen och skapa en trivsam omgivning. Husen byggs även i välisolerade och energisnålt utförande med tanke på att både ni och miljön skall må bra! Carport ingår till samtliga hus.

I vackra Trelleborg har du nära till havet och du blir granne med den vackra slätten och det underbara...

Götenehus planerar att bygga fem parhus mellan ca 98 och 117 m² med carport och förråd. Inflyttning av de första husen beräknas ske sommaren 2015.

Vid foten av Billingen mellan stad och land
Stadsdelen Hentorp i södra delen av Skövde ligger mellan stad och land vid foten av Billingen. Här bor ca 3000 personer.

Som boende i en nya villa i Hentorp kan du glädjas åt att ha naturen runt knuten och samtidigt nära till staden. Området bjuder på närhet till Skövde golfbana och Simsjöns välkomnande badplatser. Gång- och cykelvägar letar sig från kvarterens...

Slutsålt!
I Glasberga Sjöstad kommer vi att bygga sex välplanerade tvåplanshus om 142 kvm med hög standard och fina materialval. De generösa ytorna gör det enkelt att umgås med vänner, laga mat, pyssla och läsa läxor med barnen. Köket har härliga arbetsytor och gott om förvaring och en praktisk skjutdörrsgarderob döljer familjens kläder och skor i entrén. Tomten är friköpt och bekvämt lättskött.

Livet i sjöstaden
Det finns gott om gång- och cykelvägar i hela området, och barnfamiljer har nära till en ny och fin förskola. Vill du ta ett...

Slutsålt!
I omtyckta kvarter i Täby Kyrkby bygger vi 14 moderna och bekväma 2-plans souterränghus. Samtliga hus har balkong i sydväst, egna stora trädgårdar och carport med förråd, 4-5 sovrum samt 4 meter i takhöjd i vardagsrum och kök. Här bor du i ett vackert öppet landskap med ängar som böljar ner mot Vallentunasjön och på centralt avstånd till Täby Kyrkby centrum med bra kommunikationer.

I Täby Kyrkby finner man den äldre landsbygden bevarad kombinerad med närheten till den intensiva stadskärnan. En småstadsidyll men med mycket puls under ytan! Här är...

Slutsålt!
Götenehus fortsätter sin utbyggnad av villor i Riksten och vi är nu glada över att presentera de första sex tvåplanshusen i kvarteret Banljuset. Säljstart för hus 7-12 sker i ett senare skede.

Rikstens Friluftsstad är en ny stadsdel i Botkyrka med en särskild profil som friluftsstad, placerat intill Hanvedens naturområde och Lida friluftsområde. Den utformas som ett område med marknära bostäder med generösa grönområden och möjligheter till många friluftsaktiviteter.
Skola, förskola och närservice finns inom gångavstånd och bara några kilometer...

Rofylld natur med badtoffelavstånd till Kinnevikens strand. Trygghet för barnen när de växer upp. Och ett hus som inte kräver något underhåll på många år. Allt finns här i attraktiva Liden!

Vid Gamla Läckövägen norr om Lockörns idrottsplats (se karta) bygger vi 24 en- resp. tvåplanshus med boytor på mellan 116 och 144 kvm. I området finns det även fyra tomter för byggnation av styckehus (läs mer här).

Som boende här behöver du bara gå över...

Slutsålt!
I Ekudden Park, beläget vid centrala och sjönära Smedjehagen, bygger vi sex välplanerade radhus i ett plan i ett spännande kvarter med modernt formspråk. Området erbjuder närhet till natur, hamn och stadens service med restauranger och affärer. Till kvarteret hör ett begränsat antal båtplatser i den näraliggande hamnen.

Husen är välplanerade och bekväma enplanshus om 83 kvm med hög utgångsstandard avseende material och inredning. Planlösningen är öppen och husen genomformas med klassiska materialval och moderna lösningar. Inomhus ger golvvärme i hela...

I barnvänliga Kristineberg planerar vi för kedjehus i två plan, 143 kvm boendeyta. Det moderna köket med altandörr till framsidans uteplats, har en bardel och får på så sätt en naturlig övergång till vardagsrummet som även detta har en altandörr till trädgården. Groventré med tvättavdelning, helkaklat badrum samt stor hall med inbyggd skjutdörrsgarderob. På övre plan samsas tre sovrum med allrum, klädkammare och badrum. Det stora sovrummet har en fransk balkong perfekt för att vädra sängkläder.

Husen uppförs med vacker teglad fasad i kombination med liggande panel.

Husen är...

Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha samhället alldeles i närheten. Föreställ dig en idyll med all tänkbar service på bekvämt avstånd. Gångavstånd till ett av Sveriges största konserthus - kanske inte till det yttre men väl till innehållet.

Här bygger vi sex parhus för ett framtida seniorboende i kvarteret Ritaren. Husen byggs som parhus och bostäderna är 90 kvm. Exteriören har en klassisk arkitektur med sadeltak, liggande träpanel och praktiska aluminiumbeklädda fönster.

Från entrén når man kök och vardagsrum som har ett öppet samband. Från vardagsrum...

SLUTSÅLT!
Rikstens friluftsstad är en ny stadsdel för bostäder och arbetsplatser i Botkyrka kommun med en särskild profil som friluftsstad, placerat intill Hanvedens naturområde och Lida friluftsområde. Den utformas som ett område med marknära bostäder med generösa grönområden och möjligheter till många friluftsaktiviteter.

Skola, förskola och närservice finns inom gångavstånd och bara några kilometer bort ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum med sitt rika shoppingutbud. När du vill ta dig vidare finns allmänna kommunikationer som ett smidigt alternativ...

Här bygger vi sexton spännande hus i två utförande med gott om plats för familj och vänner. Götenehus område i Strandnorum blir ett spännande kvarter med ett klassiskt formspråk där ljusa huskroppar samspelar med de röda accenterna i fönster och dörrar.

Vi uppför friliggande hus i ett och ett halvt plan, där båda hustyperna har välplacerade ljusinsläpp och många glasytor som skapar kontakt med den omkringliggande trädgården. Hustyp A är långsidesställda och hustyp B är gavelställda. Enda skillnaden är att hustyp B inte har någon balkong, och inte heller någon takkupa på...

Slutsålt!
Götenehus område Hasselbacken på Billingesluttningen blir ett naturnära område med fantastisk utsikt. Området ligger i den norra delen av Skövde drygt tre kilometer från centrum. Här bor du med både närhet till förskolor, skolor och all tänkbar service.

Vi uppför tio modernt formgivna villor i två utförande - fyra tvåplanshus om 142 kvm och sex sluttningshus om 152 kvm. Husen håller en hög standard och du får ett kvalitativt sortiment med ett brett utbud av tillval.

Här kan du läsa...

Slutsålt!
Götenehus område vid Järnbrottsparken är ett spännande kvarter med ett modernt formspråk där mörka och ljusa huskroppar samspelar. Tjugosex spännande stadsradhus i två våningar med inredd vind, totalt 6 rum och kök och totalt 187 kvm. Här finns gott om plats för familj och vänner.

Husen är placerade i korta längor eller som parhus vilket ger många gavelhus med extra fönster på gaveln och något större trädgård. Hustypen har välplacerade ljusinsläpp och många glasytor som skapar kontakt med det omliggande närområdet och trädgården. Här bor Du mitt i...

Slutsålt!
Stångby är ett litet stationssamhälle cirka fem kilometer norr om Lund med utmärkta kommunikationer i form av bussar och pågatåg. Samhället består till allra största delen av villor och många som bor här engagerar sig gärna i den lokala sportklubben Torns IF. Närheten till kultur- och universitetsstaden Lund gör Stångby till en mycket attraktiv by. Området vi bygger på ligger i de norra delarna av Stångby. Här samsas ny bebyggelse med äldre och de boende i kvarteren njuter av bra sammanhållning. Barnen kan springa barfota i gräset på sommaren medan...

Söder om Lundavägen i Åkarp bygger vi moderna atriumhus i ett plan om 130 resp. 131 m², på tomter med varierande storlek. Husen har hög standard med gedigna material som t ex ekparkett, kakel och klinker samt fönsterbänkar i kalksten.

Vi har endast två hus kvar i denna etapp, och vi planerar ytterligare sexton som bostadsrätter i Brf Åkarps Lycka.

I Lyckö Äng bor man mitt på den skånska landsbygden nära vacker natur med en gemytlig atmosfär och en blandad bebyggelse i både gammal och ny stil, men ändå inte långt ifrån...

Slutsålt!
Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga konstruktioner.
Kvarteret Gräddkannans utformning bygger på visionen om trädgårdsstaden där lummiga trädgårdar kombineras med gemensamma grönytor. Området erbjuder närhet till Vänerns vackra stränder som bjuder på härliga bad och vacker natur. Gång- och cykelvägar letar sig från kvarterens hörn ut mot de omgivande grönområdena och vidare in mot staden med restauranger och affärsliv. Som boende i ditt nya hus på Askeslätt kan du...

SLUTSÅLT!
Götenehus område i kvarteret Tulpanen blir ett spännande kvarter med ett modernt formspråk. I två flerfamiljshus belägna i korsningen Norra Skaravägen och Radiogatan bygger vi sexton lägenheter i bostadsrättsform.
I närområdet på promenadavstånd finns affärer, caféer och restauranger och bara ett stenkast bort ligger kommunhuset med apotek, vårdcentral och bibliotek.

Lägenheterna uppförs med modern arkitektur som två- och trerumslägenheter. Varje lägenhet har egen balkong i sydligt eller västligt läge. Parkering sker på parkeringsplats på...

Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. Andra bosätter sig kanske mer avskilt, på landet. Och så finns det de som väljer något mitt emellan - den perfekta kombinationen av lugnet på landet och närhet till staden och med allt den moderna människan kan önska sig på armslängds avstånd.

Etapp I: slutsåld
Etapp II: slutsåld
Etapp III: Inflyttning med början vintern 2014-2015

Slutsålt!
Jonstorp ligger naturskönt intill Skäldervikens strand. Här bor man på kort pendlingsavstånd till bl a Ängelholm och Helsingborg och har hela Kullabygdens fantastiska natur runt sig. Dykning, segling, golf, djurliv, naturupplevelser - Kullabygden har allt du söker!

Jonstorps byalag verkar för att bevara och tillvarata innevånarnas intressen och arbetar för en positiv utveckling av orten. Varje år så arrangeras till exempel Jonstorpsdagen en fest både för bybor och besökare. Under sommaren lockar den välbesökta marknaden med idrottsföreningen som...

Vasatorps trädgård ger dig det bästa från två världar. Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service och nöjen? Låt oss få hälsa dig välkommen till Vasatorps Trädgård! Det här lugna och behagliga området ligger i Helsingborg, en stad med kontinental känsla och prägel av närheten till Danmark. På en plats, som tidigare rymde en handelsträdgård med Nordens största rosodling, planeras det nu ett helt nytt bostadsområde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedan visas ett urval av våra projekt. Gör en sökning ovan för att hitta ditt nya boende.

Götenehus planerar att bygga 18 bostadsrätter i Backa säteri i den södra delen av Nödinge.

Bostadsrätterna kommer att byggas som radhus och bestå av 4 rum och kök på 110 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Nödinge ligger i Ale kommun med korta restider till Göteborg C. Det tar endast 15 minuter med pendeltåget och dessutom är den nya motorvägen in till Göteborgs centrum klar. Inom gångavstånd finns det både golfbana, alla typer av skolor och det mycket expansiva Ale Torg med dess breda utbud. Här kommer du att trivas!

Ta tillfället i akt och anmäl ditt intresse till...

Slutsålt!
I Ekudden Park, beläget vid centrala och sjönära Smedjehagen, bygger vi sex välplanerade radhus i ett plan i ett spännande kvarter med modernt formspråk. Området erbjuder närhet till natur, hamn och stadens service med restauranger och affärer. Till kvarteret hör ett begränsat antal båtplatser i den näraliggande hamnen.

Husen är välplanerade och bekväma enplanshus om 83 kvm med hög utgångsstandard avseende material och inredning. Planlösningen är öppen och husen genomformas med klassiska materialval och moderna lösningar. Inomhus ger golvvärme i hela...

Slutsålt!
Götenehus fortsätter sin utbyggnad av villor i Riksten och vi är nu glada över att presentera de första sex tvåplanshusen i kvarteret Banljuset. Säljstart för hus 7-12 sker i ett senare skede.

Rikstens Friluftsstad är en ny stadsdel i Botkyrka med en särskild profil som friluftsstad, placerat intill Hanvedens naturområde och Lida friluftsområde. Den utformas som ett område med marknära bostäder med generösa grönområden och möjligheter till många friluftsaktiviteter.
Skola, förskola och närservice finns inom gångavstånd och bara några kilometer...