Brf Trädgårdsstadens Lycka
Aktuellt

13 februari 2018

Byggnationen av husen i Brf Trädgårdsstadens Lycka går enligt plan. Tillsammans med mäklare på Svensk Fastighetsförmedling välkomnar vi blivande bostadsrättsmedlemmarna till visning på fredagen den 16 mars kl. 15.00-16.30.

Alla hus är nu uppe och inredningen monteras löpande i radhusen. Om mindre än tre månader flyttar de första medlemmarna in!


31 oktober 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt171031

Stomresning

Tidigt på morgonen rullade lastbilar in på byggplatsen med de första stommarna från vår fabrik i Götene. Under några dagars tid kommer nu alla sektioner att monteras ihop till en enda huskropp som innehåller bostad ett till fyra. Det ska bli spännande att se Brf Trädgårdsstadens Lycka växa fram!

 


26 oktober 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt171026

Arbetet på byggplatsen löper på enligt plan. Grunden för radhus 1-4 är lagd och miljöhuset är på plats.

På huvudkontoret i Götene träffar de nya bostadsrättsköparna löpande kundansvarig marknadsassistent för att göra sina personliga tillval. Brf Trädgårdsstadens Lycka börjar ta form!

 


30 augusti 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt170830

Det symboliska första spadtaget för Brf Trädgårdsstadens Lycka togs av kommunalrådet Katarina Jonsson (M), Per Sundequist, chef för projektutveckling hos Götenehus och blivande bostadsrättsägaren Jan-Erik Lysander med dottern Nina.

Nu sätter vi igång på riktigt!

 


21 juni 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt170621a

tradgardsstadenslycka-aktuellt170621b

Markarbetena påbörjade

Nu har markarbetena på Brf Trädgårdsstadens Lycka startat, och vägen börjar ta form.

 


29 november 2016

tradgardsstadenslycka-aktuellt161129

Säljstart

På säljstarten informerade Lars Bonander från Götenehus om projekt Brf Trädgårdsstadens Lycka.

Det bjöds det på kaffe och fralla, och bostadsrättshandläggare, kundansvariga samt mäklare fanns på plats för att svara på frågor. Cirka tio familjer kom, och det blev en mycket lyckad kväll. Vi lämnade ut intresseanmälningar och sista inlämningsdagen är på fredag 2 december för den som vill vara med i lottning och tilldelning av bostad.

Nästa vecka kommer lottning och tilldelning av hus att ske, och det blir även en skrivningskväll hos mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling på torsdag 8 december.