Brf Sjölunda Lycka

Bostadsrätter i gröna omgivningar

Slutsåld!
Lidköping växer där staden är som allra skönast! Götenehus bygger bostäder på Sjölunda Äng, 6 km väster om Lidköpings centrum. Området kommer att bestå av sex byggnader med totalt 26 lägenheter mellan två och fyra rum och kök. Du som blir bofast här kan se fram emot rekreation året runt, med närhet till omsorgsfullt bevarade skogs- och parkområden, stränder och bad.

Du som bor i Lidköpings nyaste område kommer att ha bästa tänkbara möjlighet att cykla och åka kollektivt in till centrum. Vid stranden planeras såväl bad som angöringsbryggor för att ta vara på närheten till Vänern och dess vackra övärld. 200 bostadsdrömmar kommer att uppfyllas på Sjölunda Äng och Strand. Se till att din är en av dem.

På Sjölunda Lycka är allt från husen och lägenheterna till miljön runtomkring utformade för att du som bor där ska få en så bekväm och enkelt vardag som möjligt. Genom att tillhöra en bostadsrättsförening behöver du dessutom inte tänka på saker som sophantering, snöskottning eller gräsklippning på gemensamma ytor. Du kan helt enkelt använda din tid till roliga saker som att njuta av din nya lägenhet.